MINISTAR VULIN U ARANĐELOVCU: Predsednik Vučić nam je dao jasne zadatke da se izborimo sa kriminalom, na nama je da ih ispunimo (FOTO)

MINISTAR VULIN U ARANĐELOVCU: Predsednik Vučić nam je dao jasne zadatke da se izborimo sa kriminalom, na nama je da ih ispunimo (FOTO)

23.02.2021. 19:57h
*

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je danas u Aranđelovcu da je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić policiji dao jasan zadatak da se bori i izbori sa mafijom, korupcijom u državnim redovima, ali i da preduzme sve kako bi se običan građanin osećao sigurno i bezbedno.

„Predsednik Vučić nama je naredio da se izborimo sa organizovanim kriminalom, sa korupcijom u redovima države, ali i da se običan građanin dobro oseća u svom gradu“, rekao je ministar Vulin na sastanku strateške grupe Direkcije policije, kojem su prisustvovali načelnici organizacionih jedinica MUP-a i policijskih uprava u Srbiji. Ministar je ponovio da će se uspeh u radu svakog načelnika policijske uprave u Srbiji meriti po tome kako se osećaju građani u svom gradu, na ulici, koliko su im bezbedna deca. „Kada sklonite dilera sa pet grama droge sa ulice, vi ste sklonili bitangu koja neće doći do škole i prodavati narkotike deci, kada sklonite džeparoša vi ste učinili da se ljudi osećaju bezbedno u autobusu gradskog prevoza, da se ne okreću iza sebe. Nema sitnog kriminala“, poručio je ministar Vulin i naglasio važnost brzine rasvetljavanja krivičnih dela.