Mislim da je vreme da se skrasi i posveti porodici! Oglasila se majka Darka Lazića! Evo u kakvom je odnosu sa Marinom Gagić!

Mislim da je vreme da se skrasi i posveti porodici! Oglasila se majka Darka Lazića! Evo u kakvom je odnosu sa Marinom Gagić!

11.06.2021. 11:59h
*

Nakon prve ispovesti popularnog folk pevača Darka Lazića o njegovom rastanku od Marine Gagić, sa kojom ima sina Alekseja, oglasila se njegova majka Branka Lazić. Pevačeva majka otkrila je koliko je njoj teško palo to što u skorijem periodu ipak neće oženiti sina, kako je bilo u planu, a progovorila je i o unucima Loreni i Alekseju, tajnoj udaji bivše snajke Ane Sević, ali i o bolnom gubitku supruga Milana

- Darko je sam sve rekao. Nije više on mlad, ni nezreo. Kao i svaka majka, mislim da je vreme i volela bih da se skrasi i posveti porodici, ali on zna najbolje šta će. Ima dovoljno godina, ali sam odlučuje kako će dalje i šta će. Za svađu je potrebno dvoje, nije samo on kriv... Nisu tu u pitanju samo njegovi izlasci, bilo je tu više razloga što se oni odlučili da se rastanu, ali ja u to ne ulazim - kaže Lazićeva majka i otkriva u kakvim je sad ona odnosima sa nesuđenom snajkom Marinom, ali i koliko joj tepko pada što njen unuk neće odrastati pored oba roditelja.